De Hofstal

Onze “Hofstal” is de verbouwde, vrijstaande schuur naast de woonboerderij. Voorheen koeienstal, nu omgetoverd tot logeeradres.

Als u het erf op rijdt, is meteen aan de rechter hand een ruime parkeerplaats. De eigen ingang van de Hofstal is hier vlakbij.  Bij de ingang is een terras met een grote tafel en rondom een tuin omsloten door beukenhagen. Als het erg warm is het heerlijk toeven onder de hooiberg!

U komt binnen in een ruime hal. Aangrenzend de keuken, een gemeenschappelijke  “huiskamer” en toilet.
In de keuken kunt u gratis gebruik maken van koffie en thee. Er staat een magnetron om even iets op te warmen, en in de koelkast staan frisdranken, wijn en bier, tegen vergoeding. Vanuit de keuken heeft u zicht op het weiland en boomgaard, waar meestal schapen lopen. Ook vanuit de woonkamer kijkt u ook uit op het weiland en is er een mooi zicht op het dorp. U kunt hier TV kijken, lezen of een spelletje doen aan de grote tafel.

Er zijn drie tweepersoons kamers, waarvan twee kamers met eigen badkamer. In totaal is er plaats voor max 6 personen.
Als u de Hofkamer én Stalkamer (en evt de Bedstede kamer) boekt, kunt u, bij een minimaal verblijf van 2 nachten, gebruik maken van de eenvoudig ingerichte keuken. U heeft dan de hele Hofstal voor u alleen. Ideaal voor een verblijf met vrienden, familie of gezin.

Vanaf ons erf loopt u zo het bos in en pikt u allerlei fietsroutes op.
Ook het dorp is binnen handbereik!

Als u ’s avonds even een hapje wilt eten in het dorp, kunt u natuurlijk lopen (ca 7 min), maar ook gratis gebruik maken van twee eenvoudige (opoe) fietsen die hier voor u klaar staan. Wilt u een dag of langer gebruik maken van een fiets dan kunt u deze zelf  in het dorp huren of wij zorgen ervoor dat deze bij aankomst al klaar staat voor u.

Neemt u uw eigen fiets mee, dan kan deze afgesloten gestald worden ’s avonds.

In de hele Hofstal is Wifi.

Onze B&B is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan.
De Hofstal is helaas niet geschikt voor rolstoelgebruikers omdat de kamers zich op de eerste verdieping bevinden.